Etsen

Een ets aanbrengen kan op verschillende materialen en manieren. Binnen mijn collectie heb ik er voor gekozen om etsen met de hand te laten maken op graniet. Jaren geleden ben ik met Roelie Woudwijk in contact gekomen en zij maakt echt meesterlijk mooie etsen. Haar grootste kracht is het portretteren van mens en dier. Met veel liefde en precisie vervaardigt zij de mooiste etsen.

Er zijn vele voorbeelden van momenten in ons leven waarbij de toepassing van een ets van toegevoegde waarde is. Voor het grootste gedeelte zijn mijn samenwerkingsopdrachten met Roelie Woudwijk uitvaart gerelateerd. Denk hierbij aan urnen, gedenkobjecten en grafmonumenten. Deze worden voorzien van een foto, tekst of vingerafdruk.

Daarnaast zijn er veel meer momenten die wij als mens graag vast willen leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘de eerste steen’ van je woning, bij de geboorte of een jubilea. Wat de aanleiding ook is, een ets gemaakt met de liefde van Roelie is altijd passend.

Neem ter inspiratie gerust een kijkje in de winkel en voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen. Kijken we samen naar de mogelijkheden.

selectie etsen

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde