Glas

Glas is breekbaar, maar daarentegen ook heel maakbaar. Glas is qua gevoelswaarde om te zetten tot zoveel meer dan alleen een object. Het geeft een betekenis weer van uiteenlopende waarden en symbolieken.

Een glasobject verwoordt voor een ieder zijn eigen waarde. Dit maakt dat er een  oneindigheid ontstaat qua mogelijkheden. Persoonlijk kan ik veel verschillende stijlen waarderen, waarbij ik puur op mijn gevoel afga. Soms raakt mij de kwetsbaarheid, zie ik de schoonheid van het heldere glas of raak ik ontroert door de schakering van een kleurenspel. Vaak is het maar een klein detail van een glasobject dat mij raakt waardoor ik mij verbonden voel.

Naast glas om te gedenken zijn er nog zoveel meer mogelijkheden en situaties waarbij glasobjecten tot zijn recht komen. Daarom werk ik momenteel aan het uitbreiden van het aanbod binnen de #liefsvanhilde collectie.  Neem ter inspiratie gerust een kijkje in de winkel en volg de Liefs van Hilde Instagram & Facebook pagina’s om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. 

selectie van glas

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde