Keramiek

Keramiek is eigenlijk een verzamelnaam voor alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Het begrip keramiek is afkomstig van het Griekse woord ‘Keramos’, dat staat voor ‘werk gemaakt van aarde’. Klei wordt nadat het bewerkt, gevormd en gedroogd is, gebakken tot een steenachtig materiaal wat wij keramiek noemen. Voor het vervaardigen van keramiek zijn er vele verschillende technieken en stijlen. Binnen het aanbod van #liefsvanhilde zijn er op dit moment reeds enkele  losse gedenkobjecten gemaakt van keramiek. 

Komend jaar zal er op het gebied van gedenken een geheel nieuwe lijn toegevoegd worden aan het assortiment en er volgen modellen ter aanvulling van de Urn (met) keramiek uit de #liefsvanhilde collectie.

Er kan zoveel met keramiek! Op dit moment wordt er achter de schermen ook gewerkt aan ontwerpen die niet rouw gerelateerd zijn. Aankomende zomer hierover meer, tussentijdse updates volgens via Instagram en Facebook.

Neem ter inspiratie gerust een kijkje in de winkel en voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen. Kijken we samen naar de mogelijkheden.

selectie keramiek

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde