Sieraden

Vanuit Liefs van Hilde vertegenwoordig ik onderstaande twee sieradenmerken.  

Royolz Jewellery
is ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie. Door gebruik te maken van een innovatief procedé is Royolz het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en tastbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door de middel van de ‘verloren was methode’ in het sieraad wordt aangebracht. Deze unieke procedure zorgt er voor dat (bijna) elk model gerealiseerd kan worden. Vanuit creativiteit en passie voor ontwerpen, denkt Royolz graag met je mee in maatwerk.

LoveUrns®  – Treasure Line 
LoveUrns® Treasure ™ 925 sterling zilveren crematiesieraden zijn met liefde gemaakt en met de nadruk op het creëren van prachtige, eenvoudige ontwerpen. Het combineert esthetiek met spiritualiteit. Van crematiehangers tot armbandkralen en oorbellen. 

Maatwerk sieraden
Naast het leveren van de bestaande collecties behoort het leveren van maatwerk ook tot de mogelijkheid. Dit kan zowel gaan om het aanleveren van een onderdeel tot het vervaardigen van een geheel sieraad. Zowel gegoten modellen als compleet afgewerkte sieraden. 

selectie van sieraden

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde