terug naar vorige pagina

Vingerafdruk inspiratie

Door nieuwe technieken komen er steeds meer mogelijkheden en toepassingen waarbij de vingerafdruk gebruikt wordt. Hieronder enkele voorbeelden van mogelijkheden. Wat ik wel graag even aan je mee wil geven is dat ik niet van alle voorbeelden een eindresultaat heb gezien. Onderweg willen mensen graag hun verhaal met mij delen, dus zie onderstaande meer als inspiratie. Een inspiratie die ik telkens zal aanvullen.

Sieraden
Een vingerafdruk verwerken tot sieraad is van grote waarde bij zowel rouw als trouw. De meeste beweging en ontwikkeling zie je momenteel in de uitvaartbranche en trouwbranche. Er zijn vele mogelijkheden. Op mijn site vind je de sieraden uit de Royolz Jewellery collectie, maar weet dat er nog veel meer mogelijk is. Zoek je iets specifieks? Je mag mij altijd vragen.

Grafmonumenten
Steenhouwers kunnen een bestand met de vingerafdruk vaak omzetten tot een gravure of ets die verwerkt wordt op de steen. Aan te raden is wel om goed met de steenhouwer te bespreken op welk type en kleur steen dit te verwerken. Dit om de vingerafdruk ook zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Urnen
Er zijn veel collecties waarbij het mogelijk is om een vingerafdruk aan te leveren voor de verwerking op een urn. Binnen mijn eigen collecties is het mogelijk om de vingerafdruk op de granieten urn-boxen te laten etsen.

Drukwerk
De vingerafdruk laten afdrukken op een rouwkaart of dankkaart geeft een hele unieke en eigen twist aan je drukwerk. Hierbij is het wel aan te raden om de afdruk digitaal af te nemen als PDF bestand. Dit bestand is door iedere drukker te gebruiken.

Click the message
De eerste gesprekken met de eigenaar van Click the message zijn al begonnen. In 2021 gaan we samen afstemmen wat de mogelijkheden zijn. Dat er Clicks komen met de mogelijkheid tot het toevoegen van een vingerafdruk, dat is zeker! Maar in welke vorm dit zal zijn? Van deze ontwikkeling zal ik je via de social media op de hoogte houden.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde