Waar is Hilde...

Showroom aan huis
De showroom & ontvangstruimte bevindt zich in ons woonhuis te Lemelerveld. De ruimte is op de eerste verdieping en bereikbaar via de trap. Hier ben je op afspraak van harte welkom.    
Op locatie
Met mijn auto rijd ik onder andere door Nederland en Duitsland om een bezoek te brengen aan de verkooppunten. Wil je graag een keer kennismaken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Samen plannen we een afspraak  om een eventuele samenwerking te bespreken.

Agenda (iedereen & professional)
Ik hou van beurzen, netwerkbijeenkomsten en open dagen. Ik mis dan ook echt deze manier van elkaar ontmoeten. Laten we hopen dat we deze periode snel achter ons kunnen laten. Ik verheug mij nu al op de dag dat we elkaar weer op deze wijze kunnen treffen.

Iedereen
Vrije toegang voor alle publiek, zowel particulier als zakelijk.

Professional
 Toegankelijk voor mensen uit de zakelijke branche.  

agenda van Hilde (i.v.m. corona tijdelijk geen activiteiten te bezoeken)
Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde